ponedeljek, 16. junij 2008

Preživeli smo!

Včeraj smo bli okregani ker tko pogosto pišemo blog. Včeraj smo bli tud umazani, siti, napiti, zmatrani, veseli, pojoči, objeti, nasmejani, spretni, obdarjeni, pridni, tekmovalni, poskočni, plesoči...nekateri tudi hlačless. Ampak smo preživeli. Lepo sončno nedeljo.
Zgodil se je namreč tradicionalni Tabu prijateljski piknik, s kolegi smo šeenkrat razrezali torto za naših 10 let (Tinino prvo leto:), zbralo se je lepo število ljudekov, vreme nam je bilo naklonjeno, ceeel dan je svetilo sonce, šele proti večeru so se nad nami začeli zbirat temni oblaki, ampak ni bilo dežja. Super!
Naravnost iz Mehike sta prišla tudi Nina in Oscar(moški njenih sanj), pričakali smo ju z Lakukaračo in Oscar je takoj dobil svojo prvo nalogo.
Mislim da se je fant kar znašel v družbi, čeprav je komentiral, da se počuti malo "weird", toliko ljudi... seveda, sami čudni, kako ne?
;)



Skratka, tole je samo hitro javljanje, ta teden bomo spet zeloooo pridni, čez teden vaje ker je treba naredit veliko novih stvari, za viken pa bomo "špilski", petek sobota in nedelja, potem pa naslednji teden spet takoj najprej... ja, to poletje bomo kar pridni!
Komaj čakamo da se vidimo!

Lp!

5 komentarjev:

Brunossi pravi ...

Sej sm vedu, ker sem kr naprej gledal mesnine na žaru, so mi pa takele stvari ušle ... ehhh ... dobro da obstajajo aparature, ki zamrznjejo zanimive trenutke v jpg datoteke

TABU pravi ...

:D za Brunota!

vazn da zadane :) pravi ...

Hey tabujevci!
Nora slika...ha ha maco..dober si..
V soboto bo pa Šoštanj po dolgem cajtu spet pokal po šivih. WWiihhaaa... Aja pa kj pošpegite dol pod oder..spodej vam bo kj pomežiknil Janez Dolinar :)

Born to be wild :)

Unknown pravi ...

Noro!
A vi mate vsak teden piknik al kaj?

Anonimni pravi ...

Dragi naši Tabujevci,

kot vedno, je bilo naše druženje noro in piknik vam je uspel 99% (1 % ne dobite, ker vam ni jasno, da se gostom pusti zmagat v fuzbalu):) :)

... Še enkrat hvala za prijetno brezčasno nedeljo, modrice neznanega izvora, umazane majice, embarissing slikce in seveda za še en lep skupni spomin...

kdaj bo spet kak piknik??! :D

Billysi