sobota, 27. oktober 2007

Slovenija - rokenrol pišče

Kako mala je pravzaprav naša kokoška oz. kako bogata je slovenska rokenrol scena, smo se lahko prepričali na čisto navadno sredo v Ljubljani. Tina, Maco in Izi smo se odzvali prijaznemu povabilu na razstavo fotk Fotorockerja (za tiste, ki ga ne poznate, to je Miro Majcen, prijazen dolgolasec, ki ga vedno vidite rock koncertih z orožjem okoli vratu in s katerim smo že večkrat uspešno sodelovali).
Pred koncertom smo se dobili v Trnovem na pivcu s Simonom (Superlizo) in Perotom (Frozen Child) rekli nekaj krepkih, izmenjali ene ojačevalce in krenili v staro Ljubljano proti razstavi. Miro, vsa čast, res super fotke Stonesov, še boljša pa gostinska ponudba. Pa seveda dobra družba - fantje iz Mi2, zabavni kot vedno, Rattlesnake pa še mnogi drugi, ki pa jih vseh tudi ne poznamo :)
Prijetno ogreti smo šli na krajši sestanek glede videospota, režiser bo Perica (ex D-fact), in stresli iz razposajenih rokavov kar nekaj uporabnih idej. No vsaj nam se zdi tako :) Kakorkoli, ker je bila ura že precej pozna, nam pa še zdaleč ne za vožnjo proti štajerski, smo odrohneli v nam zelo ljub in domač, najbolj orto klub v LJ. Že po poti smo se zaleteli v Mica (Billysi) in Tineta (MakeUp2) oba sicer tudi naio ssaion in ugotovili, da gremo v isto smer (kot že tolikrat poprej). Že na vratih smo se razveselili Tomija in Tomaža iz Siddharte, noter Fetishe (se spomnite metal benda in videospota Angel ?), za prvo mizo pa je kot nalašč sedela druščina Ultra, bend v katerem se je kalila naša Tina. Runde za šankom in na ročnem nogometu so padale kot za stavo, dokler si nismo priznali, da bo dovolj za danes. Nadaljevanje v ljubljanskih dlje odprtih klubih ni bilo omembe vredno, pač fancyjada kot se spodobi za tovrstne lokale, boljši so bili še špageti z vegeto pri Micu doma, kjer smo tudi odpočili utrujene glave.

Sreda torej :) Pošteno ne?

p.s. Ahaaa... pa teh fantov ne smemo pozabit. Smo jih izkoristili, ko so bili ravno fotografsko razpoloženi :)

1 komentar:

Miro pravi ...

Tole je pa bil večer a :)

Hvala, da ste prišli pogledat!

Nekaj utrinkov iz odprtja razstave pa je tudi na mojem blogu :) Ček it out...