ponedeljek, 11. februar 2008

Petek 13.

Že odkar se je tale "Frizurca"(glej prejšnji post) prilimala na splet razmišljam kaj bi se objavilo, kje je kakšna vprašljiva fotka Macota, v kakšnem kočljivem položaju, nekaj da mu vrnem... pa je nimam! Ampak še bo priložnost, oooo ja.

Zato, da tole premaknem, prilagam fotke prvega Prvega špila novih Tabujev.
Kdo ve kje smo igrali? V medijih se ni izpostavljalo našega imena, ker je šlo v prvi vrsti za akcijo 1000 otrok, ki jo je organiziral Radio Center. Tabu smo bili gostje, poslastica večera, preden so se zaljubljeni parčki umaknili v sobe hotela in počeli dobro za povečanje prebivalstva RS.
Kako noro! Organiziran dogodek kamor se pride sexat, prijetne hotelske sobe, udobne postelje, šampanjec, jacuzzi, večerja, glasba itd. Če to ni dobro delo....naj me štorklja brcne!
No in tu smo krstili Tino! Ko smo se z dvigalom po večerji odpeljali do sob, kako urco pred špilom, smo se pogovarjali kaj bomo oblekli in da bomo čimbolj usklajeni smo se v en glas odločili za kopalne plašče :-)

Torej, petek 13.4. 2007 se je zgodil prvi špil prenovljenemu Tabu-ju.
Žal nimamo podatkov kolikim parom je črna termalna voda, izbrana hrana in naša glasba v hotelu Livada Prestige tisti večer pomagala uresničiti željo... Deveti mesec je bil januar, dragi takrat prisotni zaljubljenci, javite se!















Ni komentarjev: