četrtek, 1. november 2007

NLP

V nedeljo smo bili gostje na Nlp-ju. Naj vam opišem kako stvari potekajo ob takem dogodku, kaj smo počeli? Jaaaaa, bom.
Ob 10ih zjutraj smo bili že vsi poskočni na RTV-ju. Robo iz kombija smo naložili na voz v dvigalu in jo prepeljali do studija. Pogledamo kje imamo garderobo, obesimo oblačila in malo posedimo, čakamo še Primoža in potem nekoga, ki bo rekel, da lahko začnemo s tonsko vajo.
Malo pred enajsto začnemo postavljati opremo na oder. Ob 11:30 naj bi bila tonska že zaključena in mi na poti na kosilo ampak se vse skupaj zavleče do 12.30. Posedemo se v avtomobile in odpeljemo v Topole. Mami in sestra sta pripravili super nedeljsko kosilo, hvala hvala, ker drugače bi bili ob koncu dneva že pošteno lačni ali pa bi se v centru nabasali s hitro hrano. Malo poklepetamo, se v moji mali sobici upojemo in že šibamo nazaj v Lj. Ura je točno 15:00, ko se zakadimo v garderobo, da se preoblečemo in čimprej naprej v masko, vsak posebej mora imeti nesvetleč in prijeten obraz za kamero. Ob 16ih nas pokličejo, naredimo še kratko tonsko, ker je dopoldne nagajal lead-mike, da bo vse kot mora bit. Ob 16:15 predstavimo Oblak za dva še v živo, kratek klepet s prijetno Tjašo in simpatičnim Dejanom in zadeva je mimo. Posedemo se in čakamo, da se kamere izklopijo, da lahko pospravimo opremo. Končamo okrog 18ih potem na pijačo čez cesto, da se pomenimo o tekočih stvareh in videospotu, ki ga snemamo v nedeljo. Doma sem ob osmih zvečer.
Celo nedeljo smo prebili v Lj, da so nas ljudje za 5min videli v oddaji... In prav tako seveda vsi ostali, ki so igrali v živo.
Je pa seveda bilo zabavno, kot vedno nasmejano in prijetno.










Prijetno siti...















Tonska pred nastopom.


Tule pa še link do arhiva http://www.rtvslo.si/nlp/arhiv.php


Bi gut,
T.

Ni komentarjev: