sreda, 28. november 2007

Zvezde gratis - superrr!

Res je bilo super!
Vse pohvale radiu Center, Sašo in Polona, nadaljujta s takimi idejami...Vlado Kreslin, Neisha in na koncu še mi.
Mojca nas je s svojim petjem pripeljala v Celje, na brezplačni koncert. Ljudje so peli z nami, od začetka do konca, ko smo stopili na oder se je začela stopnjevat vročina med nami, čezdalje večje nasmeške smo imeli na obrazu, na koncu je vse že tako ružilo, da nismo slišali več nikogar, ampak ob takem feedbacku se pozabi na vse. Izi si je zaradi megle na odru spet odkrušil košček tistega nesrečnega zoba, ki je opisan že v enem izmed prejšnjih postov, ker ni dobro videl mikrofona... :-)
Priklicali ste nas nazaj, čeprav bi vas najraje pustili v zraku po aplavzu, ki smo ga poželi zaradi a capelle... Dobro, ne? Bojsi znajo pet in to prekleto dobro, vsi po vrsti!
V glavnem, hvala za tak odziv, s še večjim zagonom gremo po petkovem večeru naprej! Čaka nas naporen vikend, treba je dokončat naslednji singel, komaj pa čakam tudi, da objavimo kaj vam pripravljamo v prihodnjem letu.
Po koncertu smo počasi odpeketali do Locala kjer je bil after, poklepetali z obiskovalci koncerta, plesali in se omamljali... s pohvalami seveda!
Jooooj, pa kako dobro smo se najedli v tisti gostilni, pred koncertom... evo, to je še ena super stran! Pridemo, se posedemo in že nas strežejo... predjed, glavna s tremi vrstami mesa in zelenjavo, ocvrtki...huuudooo dobra sladica, pijača... mmmmmmm.

Po koncertu v bekstejđu Maco ni mogel drugače izraziti navdušenja, želel si je sicer stejđdajvanja, ampak tudi tole ga je zadovoljilo... :-)





Tako, odhajamo v studio, YES!!, oglasimo se vam z novim izdelkom, vi pa ne pozabite na Tabuje pri tebi doma... ;-)
Aja, pa spot je tudi že skoraj končan...

Bi gut, again. ;-)

T.

1 komentar:

Sašo Papp pravi ...

Hvala Tabuji!

Mi smo bli tut veseli, da smo vas lahko gostili. Odlični ste tako kot vedno, Celje ste razturili do konca, Tina je pa itak zakon :)

Komaj čakam na novi single.

Maco, ti pa pazi na svoje "moduse", ko se razturavaš na backstage šanku, ne? Najbrž jih boš še potreboval. Jajčka namreč :)