torek, 6. november 2007

Spot.

Takole. Ni lepo, da se vam nič ne oglašamo, saj vem.Zato samo kratko poročilo zakaj je temu tako.

V nedeljo smo snemali spot za naš Oblak in so nam priprave, sestanki, vaje potem pa zraven še službe pobrale ves čas. V ponedeljek ob 4ih zjutraj so naše izmozgane glave na utrujenih telesih popadale v postelje, potrebovali smo čas, da nafilamo baterije in zdaj smo spet v akciji. Snemanje naslednjega singla, vaje, izbiranje materiala za plato...
Fotografije s snemanja se bo dalo videt na blogu http://fotorocker.blogspot.com/ , hvala Miro za tvoje delo... Bomo pa tudi mi kak filmček objavili tule.
Na snemanju je bilo zabavno, precej hladno in seveda naporno. Režiser spota je Perica (Predrag Rajčič), zahvale za čas in delo pa seveda tudi vsem ostalim - Maja, Sara in Tita so skrbele za lep izgled Tabujevcev (upam, da vas ni preveč prezeblo in hvaaaalaaa za vso prinešeno hrano!), snemalni ekipi, organizatorki Nini Maruci, Božotu za prevoz agregatov... skratka vsem, ki ste bili v nedeljo z nami in zaradi nas tam, hvala Izijevi Tini za obleke in Eriku ter Matjažu (MEM couture) za drugi del stylinga.
Verjetno bo trajalo kak mesec, da bo spot sfiniširan... jojj, to je najtežji del verjetno.. upamo, da ga bomo čimprej lahko videli in pokazali!!

Tule pa še par fotografij iz priprav...





































Tule pa še dokaz o naših nadnaravnih sposobnostih, ki jih bomo končno razkrili...

















Bi gut for now...

T.

2 komentarja:

Unknown pravi ...

Maco, keda se nadaljuje mala šola za telebane???

:(

Brunossi pravi ...

Maco, katera alkoholna pijača pa zvije tako, kot zgleda na fotki, da ni slučajno šmarn'ca ?
Bruno od Prebold
(Savinjska, mati Laškega pira)